Den glutenfria tårtan som jag gjorde till min födelsedag har blivit efterfrågad - och här är den. Det blir perfekt att göra en rulltårtsbotten med potatismjöl som man sedan delar och använder som bottnar
Vispa därefter ihop smör, socker och ägg till en smet och blanda i de rivna äpplena. Fördela fyllningen jämt i formen och grädda sedan mitt i ugnen i ca 30 minuter i 225 grader
Jag gjorde den här satsen till två kladdkakoroch använde då engångsaluminiumformar. En kollega ville att jag skulle baka lite glutenfritt till ett kalas dom skulle ha och det tycker jag är kul, en utmaning så självklart sa jag ja
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Vispa ihop ägg, mjölk, socker, salt och saffran i en stor skål, och blanda ner gröten. Servera som ostkaka – dvs med en klick sylt (helst aroniasylt eller drottningsylt) och lättvispad grädde