Ingredienser Portioner. 4 Torsk 600 g torskfilé 1 dl vetemjöl 2 msk smör eller margarin 900 g potatis Kantarellsås 1 gul lök 1 burk kantareller (à 184 g) 1/2 msk olja salt och peppar 1 msk maizena majsstärkelse 2 dl vispgrädde 3 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 msk soja Haricots verts 150 g haricots verts 1 rödlök 1 msk rödvinsvinäger 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lägg köttet i en smord ugnsfast form. Det gör inget om köttet ligger lite omlott. Täck med tomatskivor. Blanda creme fraiche, majonnäs, pepparrot och äggulor i en bunke
Receptet kommer från Recepten. Den här kakorna kan jag verkligen rekommendera. De är goda, enkla att göra och kan lätt anpassas för att bli gluten- och laktosfria
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2423 5 st potatisar med skal. Så här gör du 45 minuter Fräs lök och vitlök till köttfärssåsen ett par minuter i olja
En potatispress funkar bra att pressa rotsakerna och sedan röra ihop till mos. Rotmos. Skala och skär rotfrukter (kålrot och morot) i grova bitar ca 2x2 cm stora
Ingredienser Portioner. 4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan