En favoritkaka som går snabbt och enkelt att baka i långpanna. Jag älskar kombinationen av den lite sega och söta havrebottnen med lite tuggmotstånd och den lena och goda chokladen ovanpå som bara smälter i munnen
Här kommer recept på min "födelsedagstårta" från i fredags, som utlovat. För första gången testade jag mig på att göra cheesecake och det var inte sista gången
Receptet är från Tidningen Land som jag hittade hos min mamma i veckan som varit. Det blev lite extra lyx till eftermiddagens fika för de var jättegoda
Blanda alla torra ingredienser först och rör om(exkl. chokladen). Lägg till tärnat smör och ägg, rör om. Lägg till hackad choklad och vänd om lite lätt
ca 1 h. 8-9 muffins. Gör så här. Äppelmos. Skala och tärna äpplena. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg frön och stång i en kastrull tillsammans med äppelbitarna, vatten och strösocker