Strö salt och peppar på köttet. Lägg i köttet och bryn det runt om. Lägg tillbaka köttet i grytan och låt det steka med kryddorna i några minuter, späd med vatten och vin
Heat a large regular or cast iron skillet (at least 12 inches wide) over medium heat. Add in the chorizo and cook, breaking the meat up into small pieces with a wooden spoon, until cooked through, about 4 minutes
Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. 1 köttbuljong Sal
Use the large holes of the grater to grate cheese and potatoes. Transfer the potatoes into a kitchen towel and squeeze as much liquid as you possible can
Marinera köttet i vinet om du vill. Torka av köttet och salta och peppra rikligt runt om. Lägg i lök, vitlök, morot, bacon och lagerblad runt om köttet och låt det även få lite färg