Lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper. Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Jag hoppas verkligen att ni har bakat kladdkaka idag när det är Kladdkakans dag. När det redan är sent och baksuget kanske gått och lagt sig för dagen men man ändå vill ha något sött, gott och kladdkakigt
Nu har jag just kommit tillbaka från affären. Jag är så fett omotiverad att försöka hålla mig ifrån godsaker nu (PMS kallas det också) så jag började gnugga mina bak-knölar
Vet ni vad, jag har så smått fått pippi på att baka glutenfritt surdegsbröd. Det är förvisso inte ett bröd som man slänger ihop i ett nafs när andan faller på, det tar sina modiga timmar att baka, men i gengäld så får man ett riktigt härligt och tuggigt bröd med god smak och knaprig skorpa