Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat. Pepparrotsgrädde. Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt
1. Rosta potatisen tillsammans med lite olivolja och vitlök i ca 25 minuter i 180°C. 2. Vispa ihop ingefära med honung, lime och olivolja, smaka av med salt och peppar
En stressig fredag med pressat program börjar nu lida mot sitt slut. Det har varit tider att passa mest hela da'n men det har varit många roliga saker så det har inte känts alltför betungande, förutom bilresan t
Mmm. idag lyxade vi till oss rejält i matväg. För några dagar sedan köpte jag en hel laxsida och idag var det dags, men även första gången jag tillagar en hel laxsida helt själv
Jag lovade er en påskmeny i sann Alicia anda. Jag håller såklart vad jag lovar och idag delar jag med mig av ett recept som jag sannerligen förknippar med påsken och som definitivt kan stå på mitt bord till helgen
200 g lakse filet200 g kveite200 g store reker2 stk potet4 stk gulerot1/3 sellerirot1 bunt vårløk4 ss salsa verdeSkrubb og rasp poteter på Saladmaster maskinen med kone nr 5
Igår tillagade jag denna fiskrätt och det blev så oerhört gott att den förtjänar att hamna här. Natti, lillsyrran som inte gillar fisk, tyckte att det var supergott
Då var det dags för lite fisk bland allt julgott. Jag passade på att prova kryddblandningen från Santa Maria som jag skrev om tidigare för någon vecka sedan
Detta recept har en italiensk touch men jag gjorde faktiskt denna rätt för första gången på Ölstugan 1892 Tullen som serverar svensk husmanskost, det är inte riktigt svensk husmanskost men nästan alla råvaror finns att hämta i vårt land
Ibland hittar man något nytt i affären som man inte har provat förut, vi hittade svartkål. Ärligt talat så har ingen av oss provat någon form av denna typ av kål tidigare så efter lite funderande så kom vi överens om att vi skulle stuva den