En lite annorlunda morotskaka som jag har kompletterat med krossad ananas. Dottern och jag var i London en långhelg 2007 och på ett café fick vi en fantastiskt god morotskaka och jag frågade vad som gjorde den så extra saftig och då blev svaret ananas
Gör så här. Kaka. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en bakform, 30 x 22 cm, med smör. Mjöla formens kanter lätt med vetemjöl och täck bottnen med bakplåtspapper
Morotskaka att dö för. Min morotskaka gjorde succé i lördags. Det var min allra första. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
För ett tag sedan gjorde jag dessa cupcakes med hallon och vit choklad. Jag gjorde dem i mini-muffinsformar eftersom jag tycker att cupcakes och muffins ofta är alldeles för stora
Förra veckan fyllde jag år och som alltid är det aldrig samma tårta som året innan. I år blev det vad som visade sig vara världens godaste och kladdigaste kladdkaka
Jag bjöd på fika på jobbet idag, Citronrutor blev det. )Hittade receptet i en grupp jag är med i på Facebook för ett tag sen och sparade det till ett senare tillfälle