Dessert

Dessert

Krispig daimtårta på kladdkaka

Krispig daimtårta på kladdkaka

Kladdkakebotten. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en springform, cirka 24 centimeter i diameter. Smält smöret
Påskig cheesecake

Påskig cheesecake

Det är nåt visst med påsktårtor tycker jag. Jag vet inte varför, men jag längtar alltid lite extra efter att göra den
Blåbärspannacotta

Blåbärspannacotta

Kvällens efterrätt blev ett nytt recept, en blåbärspannacotta där. blåbären blandas ner i själva gräddsåsen, fick en härlig färg
Lakritspannacotta

Lakritspannacotta

En enkel men mycket god dessert. Det ger mer skärpa i desserten enligt mig. Tycker du om lakrits. I så fall har jag ett recept till dig här
Chokladbollskladdkaka

Chokladbollskladdkaka

Chokladbollskladdkaka. Ja, ni hör ju själva. Smaka på ordet. Gott va. Den här pjäsen är inget man leker med. Ingen man säger "nej tack, jag bantar" åt
Frozen cheesecake med hallonswirl

Frozen cheesecake med hallonswirl

I höstas var Hela Sverige bakar mitt och F. s favoritprogram. Jag älskar bakning, F tycker om bakning och han gillar TV-program som är tävlingar, så det blev en bra kombo
Crème brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée är en riktig klassiker och är perfekt att göra om man vill förbereda desserten i förväg
Crème Brulé

Crème Brulé

Denna underbara efterrätt. Det krispiga locket av socker och där under en len kräm som bara smälter i munnen