Jag har testat lite olika varianter av denna kaka och den här tycker jag blev riktigt god. Om ni inte gillar smaken av bovete skulle jag testa att byta ut det mot samma mängd rismjöl
Glutenfritt Micro-bröd. Idag slutade jag tidigt, solen sken och jag kände mig allmänt uppåt. Väl hemma fixade jag ihop ett underbart mellanmål som jag måste dela med mig utav
Jag körde mina kakor någon minut för länge i ugnen, jag tycker att de skulle varit lite kladdigare. Mina var i ugnen 30 minuter så istället rekommenderar jag 25, om man vill ha den lite kladdigare
Hm, ja vad kallar man dessa eg. Energibar. Proteinkaka. Strunt samma. ). Min fina sambo har väldigt hög ämnesomsättning och trots bra mat behöver han ngt enkelt att stoppa i sig mellan måltiderna ibland
Har äntligen börjat vakna till liv efter den huvudvärkskoma som belägrat kroppen. Gah. För andra gången denna sommar har jag drabbats av något som liknar migrän, oförmögen att röra mig ur fläcken
Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten