Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sig till fakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en lite prydligare frisyr
Ca 6 portioner2 stora auberginerSaltOlivoljaCa 750 g nötfärs1 gul lök4 vitlöksklyftor1 paket krossade tomater lök/vitlök1 msk soja1 tsk OreganoÖrtsaltSvartpeppar3 tomater250 g riven mozarella1 kruka basilika2,5 dl matgrädde (7% eller mer om man så önskar)Skär av ändarna på auberginen och skiva på längden 0,5-1 cm tjocka skivor
I helgen tog jag en powerwalk till gatan Via Paolo Sarpi - Milanos svar på China Town. Syftet var egentligen bara att gå ut och gå och få lite luft, men när jag ändå var där så passade jag på att gå in i en av matvarubutikerna som ligger på samma gata
Nyttig Frozen Cheesecake. Är det något recept ni ska testa är det detta. Ett av de allra första recepten jag la ut här på bloggen, och det är defintivt dags att ge det lite tid i rampljuset igen
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skär av ändarna och skiva auberginen i 1 cm tjocka skivor. 3. Halvera potatisen och koka den i cirka 5 minuter