Pajdeg. Blanda mjöl, socker, smör och ägg till en deg. Låt degen vila i kylen, 30 minuter. Tryck ut degen i sex portionsformar med löstagbar kant eller i en stor pajform, 24 cm i diameter
Blev så sugen på chokladbollar att jag inte hade något annat val än att sno ihop ett gäng. Nu står de i kylen och gottar till sig lite innan de ska ätas framför kvällens familjefilm
Här nedan ger jag receptet på chokladpuddingsversionen. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Yay, delar ett recept till från vår bok Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter som fortfarande ligger i topp på adlibris försäljningslista i kategorin Kakor och Bakning – just nu topp 2
Chokladpudding är en fantastiskt underskattad efterrätt tycker jag. Den här krämiga varianten går att göra barnsligt enkel och god med mjölkchoklad, eller som här, lite vuxnare och lyxigare med en skvätt rom och riktigt mörk choklad
Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Obs, jag har inte testat receptet så jag kan inte uttala mig om smaken
2 dl Oatly imat. 2 dl ljus sirap. 2 dl strösocker. ev 1 krm bakpulver (går att hoppa över, det är till för att knäcken inte ska bli stenhård, som glas)
Ja, tänk så det kan vara – det finns inget recept för tunna pannkakor på bloggen. Goda pannkakor – här har det redan försvunnit fem stycken från uppläggningsfatet