Vegetariskt

Vegetariskt

Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer med tomat och halloumi

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 2 msk riven ingefära 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk garam masala 390 g krossade tomater 1 dl vitt matlagningsvin 2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 200 g spenat 400 g halloumiost 2 krm salt Lägg till i inköpslistan
Svampragu med potatisstomp och grönkål

Svampragu med potatisstomp och grönkål

Potatisstomp600 g potatis 1 kruka gräslök, finskuren 2 msk smör. Svampragu400 g svamp blandad (t ex ostronskivling, shiitake eller kantareller) 1 rödlök 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 2 msk rapsolja 1 dl torkade belugalinser 2 dl rött vin 3 dl vatten 2 msk smör 1 msk japansk soja salt peppar