IB

IB

  • 6 Recept
Glutenfri surdegslimpa med rågkross

Glutenfri surdegslimpa med rågkross

En riktigt mumsig och fiberrik standardlimpa. 1,5 dl fibrex. 1,5 dl fibrex. Smakrik och saftig. Detta kommer att bli en favorit
Glutenfritt surdegsbröd

Glutenfritt surdegsbröd

Från Nillas kitchen, galet gott surdegsbröd. 4 dl hel bovete + 1 l kokande vatten (till sköljning). 6 dl vatten
Glutenfritt surdegsbröd

Glutenfritt surdegsbröd

2 bröd. Detta bröd är lättgjort, innehåller få ingredienser, har lågt GI och är magiskt gott. Brödet har lång hållbarhet och går med fördel att frysa
Mannens Rågbröd

Mannens Rågbröd

Det här receptet är en bra utgångspunkt för surdegsbröd. Rågbrödet går bra att variera dag 2 genom att byta ut 400 g råg mot siktat vete eller grahamsmjöl
Jag gör en till

Jag gör en till

En fördel med att sälja många böcker (den har sålt över 30. 000 nu. ) är att man kan få göra en till. Det ska jag göra
Surdegsbröd med hel råg och hampafrö

Surdegsbröd med hel råg och hampafrö

Ett av de godaste bröden jag har bakat. Fm/Dag3 dl rågmjöl (eko)3 dl ljummet vattensurdegsklick= surdegen2,5 dl hel råg1 dl hampafrön0,5 dl svarta sesamfrön0,5 dl psylliumfrön0,5 dl solrosfrönKokande vatten=skållningenBlanda 3 dl ekologiskt rågmjöl med 3 dl ljummet vatten och en surdegsklick