Har du hört talas om 5/2 dieten. Skulle tro det. Du kan nästan inte ha undgått det, för varenda tidning med självaktning (möjligen med undantag av Fiskejournalen och Poker Magazine), både kvällstidningar, hälsotidningar och allehanda "vanliga" veckotidningar skriver om dieten
Start Shareaholic LikeButtonSetTop Automatic End Shareaholic LikeButtonSetTop Automatic. 5. 2 fasta blev mycket omskriven på sistone både i alla sociala medier, både negativ och positiv
Kickstarta veckan med ett nytt 5 2 dieten recept med äppelgröt. Vi är många som starta vår vecka med måndagsfasta men jag har fått många mejl om att ni har lite brist på inspiration och använder samma recept varje vecka
1. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och fräs dem några minuter i en stor gryta. 2. Strö sedan över mjöl och salt, och häll därefter i vinäger, grädde och mjölk
Lägg i alla ingredienser i en stor kastrull. Tärna hälften av morötterna, vitlöken och löken. Koka kycklingen tills den är mjuk, varefter du tar bort den från kastrullen/grytan och rensar den
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5-10 minuter. Koka upp colan, vattnet och sockret, rör hela tiden. Vrid ur vattnet ur gelatinbladen och stoppa dem i kastrullen med vätskan
Skala och riv potatisen på grovt. Häll i ägg och ost, smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och smör, lägg i potatisen, tryck till och forma till en stor kaka
Det är så mycket annat som händer just nu som jag vill fokusera på och sen måste jag jobba på att få upp min ämnesomsättning som tagit lite stryk av alla mina dieter
Jag älskar grytor på hösten. Brukar dock mest använda mig av grytbitar av nöt men nu när det var extrapris på grytbitar av picnicbog denna vecka köpte jag hem det
I mina tidigare skrivjobb hade jag saknat det där kreativa och lekfulla. Innan jag startade den här bloggen hade jag några olika samarbeten där jag skrev om mat på ett ganska faktafokuserat sätt
Jag sökte på köttfärspaj och fick upp ett recept från bloggen á la Linda som jag använde som grundrecept och ändrade lite så det passar min "diet" och våra smaker
Denna jättegoda rätt lagade maken igår och den får betyg 5. Ingredienser 4 portioner500 g fläskfilé5-6 soltorkade tomater1/2 kruka basilika50 g färsk parmesansalt och peppar1 pressad vitlöksklyfta4 skivor parmaskina smör/olivoljaBalsamsås2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorsalt och pepparGör så här