Italienskt lantbröd Senaste gången som jag rörde ihop en matbrödsdeg, resulterade det i detta underbart mjuka och goda italienska lantbrödToves kök
Håkan Liljeqvist Ingredienser 100 gram jäst 2 dl socker 150 gram margarin 1 liter ljummet vatten, 37 grader 3 tsk salt 2 dl grovt rågmjöl ca 3 liter vetemjöl hakanliljeqvist.se
Knäckebröd hembaktKnäckebröd utan jäst (ska vila över natten). Knäckebröd med jäst (jäses i en timme). 1 kg grahamsmjöl. 0,5 liter filmjölk receptfavoriter.se
Rågknäcke 700 g (ca 13 dl) Kungsörnen Grovt Rågmjöl. 25 g (½ pkt) jäst. 5 dl vatten, 37˚C. 1½ tsk salt. 2-3 msk hel fänkål kungsornen.se