Fisk och Skaldjur ⁄ ReceptSkaldjursfond på lyxräkor, grönsaker och vin. 6 juni, 2018av Stina Karlsson. Skaldjursfond är nåt som man enkelt gör med grönsaker och skal från diverse skalade godbitar
Moqueca är en utsökt Brasiliansk fiskgryta med smak av kokosmjölk, paprika och tomat. Man kan variera fiskgrytan genom att ha i både fisk och skaldjur eller göra den som vi med endast fisk
Ovan. våran goda soppa och hur man löser problemet med brist på konservburksöppnare. hammare + potatisskalareNär jag och Maria skulle ses för första gången på länge och laga mat så hade jag inte tid att kolla ut något spännande recept så jag tog ett som jag hade skrivit upp i anteckningsboken som jag alltid har med mig
När jag gör soppa går jag nästan alltid tillväga på samma sätt. Grundar med lök och vitlök, lägger i min valda huvudråvara och häller på buljong, kokar, mixar och blandar ut med något krämigt
Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥