Ikväll blev det en ny lite hetare Rub till fläskfilé. Jag blandade egentligen kryddor lite efter smak, och det blev succé till fläskfilé med sötpotatis och aubergine
Burnt ends är riktigt ”meat-candy” och mest troligt kommer du bli beroende av dem. Dessa får gå länge på låg värme tillsammans med rök för att bli riktigt möra
Lägg fläsksidan i en gryta med vatten, låt vattnet koka upp och skumma väl. Lägg ner ingefäran och sticklöken i vattnet och låt fläsket sjuda i 40 minuter
Gyros eller kebab är något som dom flesta uppskattar. Har du ett rotisserie till din grill, kan du göra riktigt god egen gyros som slår den köpta med hästlängder
Putsa filéerna, salta och peppra. Linda bacon runt om och bryn köttet i en stekpanna med smör. Lägg över filéerna i en ugnssäker form, stick in en köttermometer och stek färdigt mitt i ugnen tills innertemperaturen är 65°