Jag provade ett nytt recept ur tidningen Matmagasinet i förra veckan. Det var vanliga köttfärsbiffar och till det hade jag potatismos och en kalasgod lök- & svampröra
Köttfärsbiffar har jag bjudit på förr här på bloggen, så det är ingen nyhet. Men eftersom jag gjorde lite annorlunda den här gången så får du stå ut med ännu ett recept
Rör ihop allt på samma gång. Lägg bakplåtspapper i långpannan. Det blir 2 st stora limpor, de flyter ut. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter, detta kan variera från ugn till ugn så prova dig fram
Favoriter är de äldsta avsnitten från Den Nakna Kocken och Jamie’s Trädgård. Citronkyckling à la Jamie Oliver Eftersom jag är ute på resande fot, så kommer här en Favorit i repris
Love hade längtat pannacotta länge så i lördags gjorde vi det till efterrätt. Den godaste pannacottan enligt mig är en som blandas med yoghurt och har smak av jul