Lägg svampen och tomathalvorna i pajskalet, strö över ost och häll över äggstanningen. Smörj en form med 5 g smör och tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 10 minuter
En krämig, smakrik paj. Pajskal. Kavla ut och täck formen med degen eller tryck ut den i en pajform. Blanda sås och lever och häll det i det förgräddade pajskalet
Häll sedan över köttfärsröran i pajskalet och bred ut i ett jämt lager. Tryck ut degen i en pajform (26-28 cm i diameter) och förgrädda pajskalet i 10-15 minuter i 200 grader. Toppa med den rivna osten och sätt sedan in pajen i ugnen i ca 30 minuter på 200 grader
Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Ha ner i pajskalet och blanda ihop med avrunna räkor, kräftstjärtar och dill. Pajfyllning. Slå stanningen över fyllningen och grädda sedan pajen i 200° i 30-40 minuter Pajskal
En god paj med underbar botten som har en tydlig smak av smör - precis som en riktig pajdeg ska ha. Jag är grymt nöjd över den här "egna" pajen som dessutom är riktigt enkel att göra
Det här pajskalet är ett smidigt och supergott alternativt utan gluten. Och betydligt nyttigare än vanlig pajdeg som ju mest består av en massa smör och lite snabba kolhydrater
Pajdeg. Tryck ut degen i en pajform. Lägg den hackade broccolin och fetan i pajskalet. Baka i ugnen tills äggstanningen är fast och pajen fått fin färg (ca