Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. 400 g Falukorv. Tag upp och lägg åt sidan. Fräs vitlök, curry, timjan, kokos och gul lök i resten av smöret samt fettet som blev kvar i pannan i pannan
Dagens snabba middag blev ajvargratinerad falukorv, en väldigt smarrig vardagsrätt. Så här gör du denna superenkla rätt, skiva upp falukorven och lägg korven på en plåt med bakplåtspapper
Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. ½ ring falukorv (400 g). Öppna burken med champinjoner och häll av spadet i ett glas, vi ska använda spadet till champinjonsåsen
Idag blev det en variant med falukorv istället för kyckling, riktigt gott det med. Idag blev det en variant med falukorv istället för kyckling, riktigt gott det med
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorv och potatismos. 4 rejäla portioner30 skivor falukorv (nästan en hel falukorvsring blev det)30 tomatskivor, gärna körsbärstomater30 ostskivor5 dl mellangrädde3 msk hackad bostongurka1 msk dijonsenap1 msk ketchup2 msk köttfond (jag använde en liten fp av Fond du Chef)Några droppar stark chilisåsServera med potatismos eller ris. 30 skivor falukorv
Gjorde falukorv i ugn på ett nytt, och väldigt lyckat, sätt. Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Lägg falukorven i en ugnsfast form. 4 pers600 g falukorv3 msk senap3 msk ajvar relish125 g buffelmozzarellasalt, svartpepparKrämig vitkålssallad. 600 g falukorv
Använd en het panna med lite olja i för att steka falukorven så den får lite färg. 400 g falukorv. Koka potatis eller riset enl anvisning på förpackningen