Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Ett gott rågbröd med hela korn

Ett gott rågbröd med hela korn

Mina fick jäsa ungefär 3 timmar i kylskåp plus 2 timmar i rumstemperatur. Mitt bästa helkornsbröd. Det är tydligt av alla kommentarer på tidigare inlägg att det finns många olika sätt att lyckas med hela korn i brödet, min melodi var hur som helst att koka kornen 20 minuter innan de låg i blöt över natten
Danskt rågbröd med frukt

Danskt rågbröd med frukt

Ugn. 150 grader. Grovhacka frukten. Koka upp vattnet. Häll vattnet över frukt, kross, linfrö, solrosfrö och vetekli och rör om till en gröt
DANSKT RÅGBRÖD PÅ SURDEG

DANSKT RÅGBRÖD PÅ SURDEG

 .  Så har jag äntligen fått tid till att göra bröd med min surdeg. Att baka med surdeg är absolut inte svårare än något annat bröd men det kräver lite mer tid eftersom degen behöver en längre vila jämfört med vanliga bröd