Sprid ut i en pajform och baka i ugn ca 20min, 225 grader. Äntligen påsk och solen gör entré. Jag brukar duka upp en hel del fisk och skaldjur och avsluta med en fräsch efterrätt
Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches). Add graham crackers to a food processor and process until you achieve a semi-fine meal
Är ni kanske också sugna på att baka något till årets första adventsfika. Då tycker jag ni ska baka bullar, för de hör om något advent till lika mycket som peppakakor
Baka i ugnen tills en tandpetare kommer ut torr, cirka 45-60 minuter. Sist jag var i Stockholm besökte jag också Pom och Flora, detta café som blivit så poppis för att de serverar frukost hela dagen
Mixa alla ingredienser till en smet och bre ut på ett non-stick bakplåtspapper (teflex). Torka i torkugn på 45 grader (ca 20 timmar) eller på lägsta temperatur i vanlig ugn 50 grader (ca 2,5 timmar)
Dessutom är min yngsta dotter allergisk mot mandel och därför bakar jag helst utan mandel när det gäller lite större saker som sparas (lätt att ta fel om det ligger brödbullar i frysen)
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser. Fördela fettet med hjälp av en gaffel, tillsätt ägg och mjölk samt 6-7droppar bittermandelolja