Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Du kan sedan förändra och variera precis hur mycket som helst genom att byta ut mot annan ost, andra örter, eller nötter istället för pinjekärnor
50 g Arla® Svecia. 1100 g rucola. 150 g pinjenötter. 11 vitlöksklyfta. 1½ dl olivolja. 1salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 50 g Arla® Svecia 100 g rucola 50 g pinjenötter 1 vitlöksklyfta ½ dl olivolja salt och peppar
4 personer. 20 gröna sparrisar. riven parmesan. Rucolasallad. Crema de Balsamico. 1. Ansa sparrisen. 2. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader
Den här krämiga nässelsoppan är en helt underbar förrätt, eller hel maträtt med en macka till. Till 4 mindre förrättsportioner eller 2 portioner behöver du