Förrätt

Förrätt

SMARRIGT TILLTUGG TILL HELGEN

SMARRIGT TILLTUGG TILL HELGEN

Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Lax Cheesecake

Lax Cheesecake

Påsk. Denna cheesecaken är perfekt för påsk. Vill man inte göra den av lax kan man byta ut den mot skaldjur som räkor eller kräftor
Hemmagjord pesto gör du lätt själv

Hemmagjord pesto gör du lätt själv

Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Du kan sedan förändra och variera precis hur mycket som helst genom att byta ut mot annan ost, andra örter, eller nötter istället för pinjekärnor
Pesto med rucola

Pesto med rucola

50 g Arla® Svecia. 1100 g rucola. 150 g pinjenötter. 11 vitlöksklyfta. 1½ dl olivolja. 1salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 50 g Arla® Svecia 100 g rucola 50 g pinjenötter 1 vitlöksklyfta ½ dl olivolja salt och peppar
Grillad sparris med parmesan

Grillad sparris med parmesan

4 personer. 20 gröna sparrisar. riven parmesan. Rucolasallad. Crema de Balsamico. 1. Ansa sparrisen. 2. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader
Krämig nässelsoppa

Krämig nässelsoppa

Den här krämiga nässelsoppan är en helt underbar förrätt, eller hel maträtt med en macka till. Till 4 mindre förrättsportioner eller 2 portioner behöver du