Att vakna upp till soloch blå himmel varje dag, vilken lyx. (Funderar just nu på hur det kommer att kännas att dra på sig ett par jeans den dagen som vi inte vaknar upp till detta
Lägg sardiner, tomater, Kesella, salt och peppar i en matberedare. Mixa till en mousse. Dela bröden och lägg på moussen tillsammans med sallad och råa lökringar
Häromdagengjorde vi tjälknöl. Det blev mycket över och därför gör vi tunnbrödsklämmor med färsk sparrispotatis (man kan ta vanlig potatis), pepparrotssåsoch tjälknöl
ÄdelostpajPajdeg. Häll över äggstanningen ochtoppa med lite riven ost. En msk olivolja. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, oljaoch salt. Tryck ut i en pajformstorlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoliochpurjolök, smula över ädelosten. 1 dl solrosfrön. 70 gram ädelost 3 ägg