När jag bodde i Bangkok var det här min frukost nästan varje dag. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändligavariationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Idag då vi hängde hela dagen på vid poolen blev det en pasta till lunch. Valfri pasta. Första dagen här på MontalbinoAgriturismooch familjen Strandberg har kökstjänst
Beställer väldigt sällan pasta på restaurang, det är liksomnågot man tycker att man inte direkt hinner glömma bort där hemma, men går man på pastaställen så är det det pastasom skall ätas
Jag är en sucker för riktigt bra pastaoch här är en tortiglioni med tonfisksås. valfri pasta. Det är inte alltid fine-dining här i det Hoffmanska köket även om det kanske kan verka så på bilderna ibland
I ett par veckors tid har jag jobbat häcken av mig rent ut sagt, så jag ser nu verkligen fram emot dels ledig helg i första hand, och sen påsklovetsomkommer
Nudlar med kycklingfärs smaksatt med vitlök, ingefära, lime, sesam och chili. Hur i hela friden vi ska få vardagen att gå ihop då, kan bara framtiden utvisa
Mmmmm vilken god middag jag fick till idag alltså. Är hemma hos familjen i Luleå just nu och idag fick jag i uppdrag att fixa middag lagom till alla skulle komma hem från jobbochskola