Helgens bakverk blev av den mer nyttiga sorten. Har testat lite raw food-varianter förut för att få till något som är bra för kroppen och som samtidigt tillfredsställer mitt sötsug
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Nu är det semmeldags och varenda café är fyllt av dessa underbara bakverk. Det är något speciellt med kombinationen av en kardemummasmakande bulle, fluffig grädde och massor av god mandelmassa
Nyttigare semmelwrap. Jag åt in första semla strax efter jul och idag bakade jag semmelwraps. Årets cafesnackis som innebär en De är gjorda av tunt kavlad deg med en sträng mandelmassa på och sen spritsat grädde över och hoprullar
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
-. Försökte så hårt att hinna ta bilder innan det skulle bli för mörkt. Lyckades nästan men ändå inte. Kanske kommer kompletterande post om de här imorgon pga wow