Fågel

Fågel

Kyckling med balsamvinägersås

Kyckling med balsamvinägersås

1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. 3. Bryn kycklingfiléerna på båda sidor i smör, salta och peppra och lägg i en ugnsform
Helstekt anka med sås

Helstekt anka med sås

Sätt ugnen på 175 grader. Ta ut ev. krås ur ankan, skölj den och torka den med papper. Skölj, kärna ur och tärna äpplena grovt
Anka med apelsinsås och potatisrosor

Anka med apelsinsås och potatisrosor

Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
Anka med kryddig apelsinsås och svart vitlök

Anka med kryddig apelsinsås och svart vitlök

Nya smaker och nya ingredienser är alltid kul, som svart vitlök till exempel. Det är vitlök som är fermenterad, smaken är mycket mild, lite söt och en dragning åt anis hållet, smakar egentligen inte alls vitlök