Riv grönkålen och lägg bladen på en plåt. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Rosta i ugnen på 150 grader i 15 min (bladen ska mörkna något och kännas krispiga)
Tänk på att ju större kålrot desto längre koktid kommer den ha, men desto mer mat blir det också. Koka kålroten i alla kryddor i ca 1-2 h beroende på storlek
Jag har tappat lite lust och inspiration att matblogga. Luften har liksom gått ur mig. Det känns jättetrist och jag hoppas att det är en övergående fas
En av mina absoluta favoritsockerkakor är mjuk pepparkaka. Jag brukar inte direkt hålla mig till jultider med att baka denna utan den kan dyka upp lite då och då under året när jag blir sugen
Den här fräscha, färgglada salladen blev min lyxiga matlådemat för veckans jobb. Sötpotatis och halloumi gifter sig verkligen bra tillsammans, med det söta och det salta
När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med. Funderade ganska länge och kom på att jag sett några kakor på pinterest som jag velat prova ett tag