Blev det någon kladdkaka på kladdkakans dag i onsdags. Jag är inte så mycket för att hålla mig till speciella dagar utan njöt av en enormt god kladdkaka igår kväll istället
, har bakat muffins med hallon o vit choklad. Det var verkligen göttit. Mmm. I dag är det Cajsas födelsedag, lilla flicka (barnens fina kusin) fyller 10 år o det känns väldigt stort
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag gillar verkligen morotskaka. Det är något med den där saftiga bottnen, den syrliga toppingen och den härliga kanelsmaken som passar så fint mot philadelphiaosten i glasyren
Dessa muffins blev verkligen goda som de är. Visserligen hade såväl bär som choklad en tendens att vilja sjunka till botten, men nästa gång jag bakar dessa (för det lär bli fler gånger) så skall jag finhacka chokladen och prova att försiktigt skaka bären i en påse med potatismjöl, alternativt rulla bären i potatismjöl - detta skall minska risken att de sjunker