Tillbehör mat

Tillbehör mat

  • 4 Recept
Vitvinsrisotto med karl-johansvamp

Vitvinsrisotto med karl-johansvamp

1. Rensa svampen och dela den. 2. Tärna skinkan smått, skala och hacka vitlöken. Hacka persiljan. 3. Hetta upp olivoljan och smöret i en gryta eller stekpanna
Potatisbakelser med västerbottenost

Potatisbakelser med västerbottenost

1. Kavla ut smördegsplattorna till lite mer än dubbelt så stora. Pressa potatisen och bred ut den över smördegsplattorna
Krossad vitlökspotatis

Krossad vitlökspotatis

1. Koka potatisen i saltat vatten i ca 12 minuter. Sätt ugnen på 230 grader. 2. Häll bort vattnet. Lägg potatisarna på en ugnsplåt
Coleslaw

Coleslaw

6-7 dl riven vitkås. 1 stor riven morot. 1,5 dl gräddfil. 1 dl majonäs. 1,5 dl creme fraische. 1/2 tsk salt. 1 msk vitvinsvinäger