1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Nyp ihop smördegen. Rulla två längder. Platta till. 3. Koka upp vaniljkrämen. Häll grädde, äggulor, socker och potatismjöl i en kastrull
1. Riv chokladen på ett rivjärn. 2. Nyp ihop smör och havregryn ordentligt. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en lagom kladdig deg
1. Värm upp en kastrull med sirap och socker, det ska inte koka. 2. Rör ner vaniljpulver, jordnötssmör och kokos- krossa sedan ner cornflaksen- antingen för hand eller med en gaffel
1. Rör ihop alla ingredienser till en deg. Dela den på mitten och rulla ut till 25 cm långa rullar. Ställ kallt i 4 timmar eller över natten, gärna i plastfolie
1. Sätt ugnen på 180 grader. 2. Rör ihop smör och strösocker till en massa. Blanda ihop vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl och rör ner det ihop med sirapen i smörblandningen
1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda samtliga ingredienser i en köksassistent med vinge och blanda tills degen gått ihop och du kan rulla den utan att det spricker
1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Sikta i florsocker och vispa en stund till. Vänd ner mandeln. 2. Klicka ut på ett bakplåtspapper, ca 1 msk, 12 st/plåt
1. Ställ ugnen på 175 grader. 2. Blanda alla ingredienserna i en skål och knåda till en deg. 3. Rulla lagom stora bollar och placera ut i muffinsformar
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa smör, socker och sirap poröst i en bunke. 3. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt i bunken, vispa ihop till smulor