Matpaj

Matpaj

Italiensk paj

Italiensk paj

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner PAJDEG 1,5 dl grahamsmjöl 1,5 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 1 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico 1 dl vatten , kallt FYLLNING 150 gram Zeta Fetaost 1 dl Zeta Soltorkade tomater Classico , hackade 2 dl , riven 1 klyfta(or) vitlök 3 st ägg 70 gram färsk bladspenat , strimlad 2 dl Zeta Ricotta 1,5 dl vatten 1 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) svartpeppar , nymalen TOPPING 2 st plommontomater 1 paket Zeta Mozzarella , (125g) italiensk 1 kruka(or) färsk basilika , 10 blad Köp receptet
Per Morbergs västerbottenpaj

Per Morbergs västerbottenpaj

100 g smör. 1100 g vetemjöl (1 2/3 dl). 12 msk kallt vatten. 1200 g västerbottensost, grovriven. 12 ägg
Kerstins krämiga kycklingpaj

Kerstins krämiga kycklingpaj

Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Laxpaj, LCHF

Laxpaj, LCHF

Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Kycklingpaj med nyttigare pajskal

Kycklingpaj med nyttigare pajskal

Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Barnen älskar den också då pajskalet blir som bröd, som påminner om scones
Krämig kycklingpaj

Krämig kycklingpaj

Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. En paj som passar lika bra till vardags som till helgmiddag
Tacopaj

Tacopaj

Matpaj. lördag, den 28 november 2015, kl. 20. 13. Tacopaj. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj