Brödet är lättbakat, naturligt glutenfritt, och väldigt gott. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
Mycket blåbär blir det nu. Men det är ju blåbärstid, så det får bli så. Dessutom fyller min äldsta dotter Josefin år precis idag, och hon älskar blåbär, så det passar väl bra att gratta henne på det här sättet
Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppade havrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl
Idag är det måndag, och det ska alltså bjudas vegetariskt. Men, men, jag har inte haft tid att klura ut något "riktigt" vegetariskt nytt recept, det har mest blivit vegetariska soppfavoriter i repris den senaste tiden
) Jag har fått några förfrågningar på att lägga ut receptet på de magra hamburgarna på glutenfritt bröd som jag lade upp en bild på för några veckor sen