Kanelkokta lingon Koka upp samtliga ingredienser i en kastrull och låt svalna av. 1. Lägg kanelen på botten Svt
Bekväm-bea Tillsätt smör och olja försiktigt under vispning. Om såsen börjar "dela sig" tillsätter du lite vatten och fortsätter vispa Svt
Fusk-bearnaisesås på ett kick 1,5 dl majonnäs 0,75 msk colman'. s senapspulver 1,5 tsk flytande honung 0,75 msk dragon, hackade i vinäger www.koket.se
Zeinas ranchdipp Blanda samman alla ingredienser i en skål och ställ gärna i kylen en stund innan servering. Servera som en dippsås med chips eller grönsaksstavar Svt
Dragonmajonäs - istället för bearnaisesås - Gäst - Sveriges största provkök - Kokaihop.sewww.kokaihop.se
Gubbröra Spola sedan äggen i kallt vatten och skala dem. Skala löken och skölj dill och gräslök. Häll av spadet från sill- och ansjovisburkarna Svt