Sås,röror och marinader

Sås,röror och marinader

Kanelkokta lingon

Kanelkokta lingon

Koka upp samtliga ingredienser i en kastrull och låt svalna av. 1. Lägg kanelen på botten
Bekväm-bea

Bekväm-bea

Tillsätt smör och olja försiktigt under vispning. Om såsen börjar "dela sig" tillsätter du lite vatten och fortsätter vispa
Aioli

Aioli

Vispat brynt smör

Vispat brynt smör

  200 g Smör. 1  Skalet från ½ citron. 1  1 nypa Flingsalt
Fusk-bearnaisesås på ett kick

Fusk-bearnaisesås på ett kick

1,5 dl majonnäs 0,75 msk colman'. s senapspulver 1,5 tsk flytande honung 0,75 msk dragon, hackade i vinäger
Zeinas ranchdipp

Zeinas ranchdipp

Blanda samman alla ingredienser i en skål och ställ gärna i kylen en stund innan servering. Servera som en dippsås med chips eller grönsaksstavar
Gubbröra

Gubbröra

Spola sedan äggen i kallt vatten och skala dem. Skala löken och skölj dill och gräslök. Häll av spadet från sill- och ansjovisburkarna