Baka

Baka

Succékakor

Succékakor

Havreflarn50 g smör 3 dl havregryn 1 ägg 1,5 dl strösocker 1 msk vetemjöl 1 tsk bakpulver. Marängsmörkräm3 äggvitor 2 dl strösocker 0,5 msk vaniljsocker 250 g smör, rumsvarmt och tärnat
Blåbärsbullar med vaniljkräm

Blåbärsbullar med vaniljkräm

Vetedeg250 g mjölk [2,5 dl] 570 g vetemjöl [9,5 dl] 30 g jäst 8 g malen kardemumma 5 g salt [1 tsk] 90 g strösocker [1 dl] 100 g smör, rumstempererat 55 g ägg
Japansk cheesecake

Japansk cheesecake

Baka kakan på den nedersta falsen i ugnen i 50 minuter. Efter 50 minuter höjer du temperaturen till 150 grader och bakar vidare i 10 minuter
Mammas supergoda saffransskorpor

Mammas supergoda saffransskorpor

100 g smör 1 g saffran 2 ägg (ekologiska) 1,5 dl strösocker 5 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 1,5 dl hel sötmandel rörsocker