"Grönsåser" har det blivit ganska många under årens lopp, ochofta har jag gjort dem lite "hipp som happ" och smakat av och duttat i det ena och det andra vartefter
Blanda samman yoghurt, dijonsenap, rödlök, romoch dill. Smaka av med salt och vitpeppar. 2 dl turkisk yoghurt. 2 tsk dijonsenap. 1 tsk flytande honung. 50 g röd stenbitsrom
Denna sås är ruskigt godoch lämpar sig både till fisk och skaldjur. Smaka gärna av under resans gång men koncentrationen av såsen kommer på slutet så vänta med eventuella kryddningar tills såsen är så gottsom klar
Kall sås med parmesan, vitlök, citronoch basilika är en variant av en av våra favoritsåserinomkategorin kalla såser, nämligen fetaostsås med citronoch basilika (se här)
kantarellfond. Instruktioner. Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans