Denna gång har jag bakat min makes absoluta favoritbröd med massor med fibrer. Brödet är faktiskt så fiberrikt att han står sig på det mycket längre än en vanlig smörgås
Imorse gräddade jag ett så gott bröd som stått i kylskåpet och jäst över natten. Gör degen lämpligtvis vid 22-tiden för att sedan grädda bröden vid 09-tiden på morgonen
Till frukost idag blev det tunnbröd i stekpanna, enkelt och gott. För en massa år sedan när jag gick hos dagmamma efter skolan fick vi dessa bröd till mellanmål lite då och då
Det här brödet åt jag till frukost förra helgen och det var helt ok smakmässigt. Det bästa med brödet var att man kunde ta upp det färdigjäst ur frysen och bara grädda det innan servering
Smörj och bröa två brödformar och fördela degen i formarna. När bröden är klara, ta ut och ta försiktigt ur formarna och slå sedan in bröden i bakdukar
Grillsäsongen har börjat för ett tag sedan och med den började jag göra egna korvbröd. Enklare korvbröd kan man nog inte göra även om det tar lite tid, då de skall jäsa lite granna