Pirog

Pirog

  • 5 Recept
Köttfärs piroger

Köttfärs piroger

Köttfärsfyllda piroger Perfekt för utflykten eller mellis till kidsen. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper
Piroger fyllda med köttfärs eller skinka

Piroger fyllda med köttfärs eller skinka

Ingredienser Portioner. 28 stycken 1 pkt färsk jäst (à 50 g) 5 dl mjölk eller vatten (37°C) 1 dl kvarg (1%) 1 tsk salt 2 dl grovt rågmjöl ca 10 dl vetemjöl Köttfärsfyllning 1 gul lök 1 klyfta vitlök 2 morötter 500 g köttfärs 1 msk olja 2 msk tomatpuré 2 dl krossade tomater 1 tsk salt 2 tsk italiensk salladskrydda 1 krm svartpeppar 2 msk sweet chili Skinkfyllning 400 g rökt skinka 1 paprika 4 dl riven ost Pensling ägg Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Piroger!

Piroger!

Nyp ihop kanterna för en öppen pirog. Penska pirogerna med uppvispat ägg och grädda dom i mitten av ugnen i ca 12 minuter
Piroger med köttfärsfyllning

Piroger med köttfärsfyllning

Ett gäng piroger, stora till oss vuxna och små till barnen. Piroger är ju så himla gott. Dessutom är det kul att laga piroger
Piroger med kalkon och feta

Piroger med kalkon och feta

Ja, då var det måndag igen då. Imorgon får jag äntligen ta bort mitt bandage och börja använda min fot lite