Denna efterrätt är den absolut godaste julefterrätten och något jag kan längta till under året. Ris al'a Malta, den viktigaste rätten på julbordet om du frågar mej
I dag på självaste julafton bjuder jag på ett recept på en klassiker. Julskinkan. Resultatet blir en riktigt god och saftig julskinka med fina kontraster mellan det söta och salta
Hade massa trattisar i frysen sen förra året som fick ingå i middagen igår. Ugnsomelett m svampstuvning6-8 persOmelett8 ägg6 dl grädde1 dl riven ostsalt och pepparSätt ugnen på 200 grader
God Jul. Ja ni, nu börjar det verkligen dra ihop sig för en stora dagen. Hoppas ni inte stressar runt allt för mycket utan hinner njuta lite med familjen också
Rör rumsvarmt smör, socker och vaniljsocker poröst, gärna med elvisp. Vispa i äggen, ett i taget. Blanda mjöl, grovt krossade valnötter, hackade aprikoser, russin och apelsinskal, och rör ner i smeten tillsammans med apelsinsaft