Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
Det här blir en fantastiskt mustig härlig soppa med underbara smaker och vacker färg. När man rostar grönsakerna blir de söta och milda i smaken – det gäller även vitlöken – och den ljuvliga smaken går igen i denna favoritsoppa
Hoppa över räkorna så får du en vegetarisk soppa. 4 portioner. 1 purjolök ca 250 g squash 1 vitlöksklyfta 1 tsk kummin smör till stekning 200 g stora kokta vita bönor 8 dl höns- eller grönsaksbuljong 2 dl grädde, valfri fetthalt 1 citron, rivet skal färsk timjan, några kvistar salt, svartpeppar olivolja
Vi frostade av frysen i helgen (passade på eftersom det var så kallt, kändes som sista chansen) och passade på att då gå igenom allting och se vad som egentligen dolde sig i gömmorna