Stek varje omelett på ena sidan tills den fortfarande är krämig på ytan. Luta pannan och låt omeletten försiktigt glida över till hälften på en varm tallrik
Stek på medelvärme och peta lite i omeletten så att smeten rinner ner. Skala räkorna och strö över omeletten tillsammans med tärnad paprika och avokadobitar
, Häll i smeten och värm omeletten på låg värme, den ska inte få färg utan bara stelna, Lägg på ett par msk räkstuvning och vänd över halva omeletten så att den bildar en ficka till stuvningen
Gör omelettsmeten i en skål och häll den i stekpannan och låt omelettsmeten stelna något i pannan. Strö på riven ost på omeletten och ställ in hela stekpannan med omeletten i ugnen i några minuter tills den fått fin gyllenbrun färg
Jag älskar omelett. Under våra tre veckor i USA i våras åt jag omelett typ varannan dag till frukost. Omelett är också superbra lunchmat, bara att slänga i vad man hittar i kylskåpet