Koka nudlarna enligt förpackningen. 500 g äggnudlar. 500 g äggnudlar. Hepp. Här kommer dagens snabba middag. Och för er som undrar hur sluta med napp kalaset gick så kan jag rapportera att det går sakta men säkert
Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackning. 1 purjolök2-3 vitlöksklyftor400 g nötfärsolivoljasalt och peppar3 msk sweet chili sås1 msk ketjap manis (soja)400 g krossade tomater125 g haricots verts1 burk bambuskott (à ca 220 g)4 port nudlarSkölj och skiva purjolöken samt skala vitlöken
Koka nudlarna efter anvisningarna på förpackningen. Lägg i nudlarna woken (om nudlarna har klibbat ihop sig, skölj igen under kranen), häll över fisksåsen och sesamoljan
Koka nudlarna enligt anvisningarna på paketet. Blanda sedan ihop kycklingen och grönsakerna med nudlarna och strö till sist i cashewnötterna och pressa över limesaften
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner de väl avrunna, varma nudlarna. 250 g äggnudlar400 g strimlat griskött1 msk olja1 förp, fryst thai wokgrönsaker (à 500 g)1 flaska teriyakisås (à 120 g)1 krm peppar. Tagsäggnudlar 26 e m. 250 g äggnudlar
Koka nudlarna 1 minut mindre än instruktionerna på förpackningen. Tillsätt sedan nudlar, morötter, sockerärtor samt böngroddar och låt fräsa i 1 minut. 250 g äggnudlar. 300 g nötfärs ((av djur som bara ätit gräs)) 250 g äggnudlar
Koka nudlarna enl anvisning på paketet och lägg upp i skålar med gurka och böngroddar. Äggnudlar. Hetta upp lite olja i en wok/stekpanna, bryn köttfärsen, blanda ner övriga ingredienser till såsen