En riktigt enkel helgrätt som sköter sig själv i ugnen en stund medan du fixar till en gudomligt god sås och tillbehör snabbt och enkelt och medan köttet vilar friterar du ett gäng pommes frites
Sätt ugnen på 180 grader. Koka tomaterna i några minuter, ta bort skalet och skär i klyftor. Fördela några hackade basilikablad ovanpå tomaterna och rosta i ugnen i 20–30 minuter
Så här gör du. 60 minuter. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop alla ingredienserna och tillsätt sedan 2 dl kokande vatten och vänd runt och häll ut på bakplåtspappret
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta
Här kommer ett efterlängtat inlägg med ett av mina senaste experiment. En hel del av mina idéer kommer från bilder jag ser på Facebook, Instagram eller Pinterest