En av våra favoritvegorätter som vi gör en repris av på bloggen. Hemligheten för att få falafeln så god är att använda okokta kikärtor som får stå i blöt över natten
Färska fikon. Min största last just nu. Eller last och last. Fikon är ju bra för dig. Framförallt är de fyllda med massvis av fibrer vilka hjälper till att hålla magen under kontroll
Hej på er,. Tänk att vi redan är inne i oktober, vilken härlig höst vi har. Här hemma frossar vi i härliga promenader, mat, frukt och goda drycker – det gäller att ta vara på varje säsong
Dags för måndag igen och meat-free Monday. Försöker ni äta vegetariskt/veganskt en gång i veckan. Det försöker vi och det är ju faktiskt enklare att komma ihåg det och få in vanan om man alltid gör det samma dag och därför är just ”meat-free Monday” så himla bra
In a large mixing bowl, place the cheddar cheese in an even layer. Scatter the cream cheese, pimentos, mayonnaise and chile flakes over the cheddar cheese
Så här gör du. 20 minuter. Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. . Baka den lufttorkade skinkan på 150 grader i 5 minuter tills skivorna har blivit knapriga
Jag har fortfarande min farmors gamla gutjärnspanna på besök här hemma. Jag har så många planer för den - då jag inte har en stekpanna jag kan ställa i ugnen i Milano tänkte jag passa på här
1. Salsa. Tina mangon. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Dela, kärna ur och tärna avokado och skala och finhacka rödlök
Fyndade kantareller på min loppisrunda i lördags. Jodå. Man kan hitta ätliga saker på loppis. De fick göra sällskap med en påse gnocchi jag köpte på Lidl
Hej lördag och hej på er kära lördagsfirare. Här vaknade vi upp till en solig och nästan. vindstilla lördagsmorgon, en sån där härlig sensommar/tidighöstdag med andra ord