Nu är det inte många dagar kvar till julafton. I år har vi delat upp firandet, Thords barn kommer på frukost sen firar vi med mina barn hemma hos min dotter på eftermiddagen och kvällen
Inte ens mina älskade pajer behöver jag vara utan nu när jag är glutenintolerant. Det här är ett av mina favoritrecept på smulpaj, där jag ersatt vetemjölet med glutenfri mjölmix
Betyget jag fick var "Den smakar som vanlig paj" så ni som är rädd att glutenfritt ska smaka konstigt eller ha någon bi-smak måste prova det här receptet
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
2 dl mjöl (jag använde glutenfritt mjöl). 2 dl mjöl (jag använde glutenfritt mjöl). Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiska restaurang