Tisdag 1 mars 2016. Drömmar är bara drömmar om man inte gör verklighet av dem. Och vill man göra drömmen sann om en tårta som stillar sötsuget ska man definitivt baka denna drömtårta
Här har vi mumsiga små mandelkakor som är lite sega i mitten. Jag tycker att de blir väldigt vackra eftersom de innan gräddning rullas i florsocker och i ugnen spricker kakorna och det blir ett härligt krackelerat mönster på kakorna
Jag bakade den med glutenfritt mjöl, vilket fungerade utmärkt. 30 g vetemjöl (0,5 dl) eller motsvarande mängd glutenfritt mjöl. 30 g vetemjöl (0,5 dl) eller motsvarande mängd glutenfritt mjöl
Semmelkladdkaka- glutenfri. Smöra och bröa(glutenfritt ströbröd eller kokos) en form. 2,5 dl finax röda mjölmix ( vetemjöl om man inte vill göra glutenfri). 2,5 dl finax röda mjölmix ( vetemjöl om man inte vill göra glutenfri)