Koka pastan al dente i rejält saltat vatten. Låt puttra medan pastan blir klar. Fördela hälften av tomatsåsen i fyra skålar och fördela pastan på tomatsåsen
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Koka pastan (tagiatelle) enligt anvisningarna på förpackningen
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Först tänkte jag göra pesto men hade ingen parmesan hemma så jag improviserade lite och det resulterade i denna ramslökspasta med fetaost och solroskärnor
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Blanda ner pastan i soppan. Vegetarisk minestrone (4 port)Ingredienser8 dl vatten1 grönsaksbuljongtärning3 msk tomatpuré200 g pastaskruvar1 burk krossade tomater (ca 400 g)2 vitlöksklyftor1 gul lök2 morötter1 msk citronsaftGör såhärKoka pastan enligt anvisningen på förpackningen
Koka valfri pasta under tiden, detta är som sagt en snabb sås. Veckans vegetariska. Gott och snabbt. Tror jag ska ta och slänga i lite champinjoner och vitlök också nästa gång
Kantareller är hursomhelst fantastiskt och eftersom jag hade lite brieost hemma fick det bli en kantarellpasta som jag piffade till med brieost och tryffelolja
Koka pastan. Häll av pastavattnet och blanda alltsammans. Pasta till 4 personer (jag använde Barillas Bavette). /Anna 4 portioner Pasta till 4 personer (jag använde Barillas Bavette)
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skiva auberginer tunt, lättast med hjälp av en mandolin. 3. Salta försiktigt skivorna av auberginen och stek dem i lite olivolja