Fisk o skaldjur

Fisk o skaldjur

  • 6 Recept
Skagenröra, röra med räkor

Skagenröra, röra med räkor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Skagenröra 1 kg Oskaladeräkor , el. ca 3-4 dl frysta/färska räkor utan skal 2 msk dill , hackad 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk citron(er) , pressad 2 msk rödlök(ar) , finhackad 1 burk(ar) ishavsrom , röd eller gul Köp receptet
Gratinerad rödspätta

Gratinerad rödspätta

Salt och peppra på fisken. Välkommen tisdag och alla ni läsareHar ni bitande kall kyla. Läste på Aftonbladet igår att kylan ska hålla sig
Vitlökssill

Vitlökssill

Den här goda sillen gjorde jag till förra midsommaren. I år kommer den också att finnas på midsommarbordet
Fisk med curry och apelsin

Fisk med curry och apelsin

Skär bort alla småben på fiskenoch skär den i mindre bitar. Hacka löken och fräs den mjuk i smöret. Tillsätt dem samt crème fraiche, vatten, pressad apelsin ochfiskbuljongtärning till den frästa löken