Regniga och lite murriga sommardagar förgylls alltid av en god, värmande middag. En krämig pasta som du kan krypa upp i soffhörnet med är vardagslyx man ska unna sig när inte grillen går varm
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
När vi närmade oss vårt hus efter en långhelg på vift insåg vi att grönskan som legat i dvala länge nu fullkomligt exploderat och döda blommor från i fjol trängdes med pigga maskrosor och gräset kunde slås med lie
perfekt, sköter sig nästan själv. 4 pers. 1 stor aubergine. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar )
Jag tänkte att jag skulle dra till med en gammal goding, nämligen mina kanelbullar. Tjingeling,. Här sitter jag med datorn i knät, trötta och febriga barn i soffan och en kopp te på igång – jag har nog ett par vakna timmar till framför mig skulle jag gissa på
Saffransfudge med pistagenötter. Tycker ni om saffran. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gör det. Saffran i en fisksoppa kan vara otroligt gott och saffranspannkaka är ju bland det godaste som finns