Skär fisken i bitar eller kuber. Lägg i fiskbitarna och låt sjuda klart i ett par minuter. 500 g fiskfilé. 1 msk fiskfond. 500 g fiskfilé sej, kolja eller torsk 1 msk smör + 1 msk rapsolja 300 g champinjoner i fjärdedelar 2 dl vatten 1 msk fiskfond konc 1
Ta ut långpannan och låt fisken vila ett par minuter innan den serveras med såsen. 1 tärning fiskbuljong. 2 st citron 2 dl crème fraîche (2 dl) 1 tärning fiskbuljong 4 st laxskivor/bitar portionsstora 1
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Anette fyller 50 och bjöd på en god fiskgratäng. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills fisken är klar
Blanda grädden med senap och fiskfond och häll den över laxen. 1 msk fiskfond. 1 msk fiskfond. Jag har börjat använda syrad grädde och tycker att den tillför både djup och syra i rätten